čaše za vino.šampanac aperitiv |
Dragi moji,
dobrodosli na blog/ SAVETNIK-kako otpremiti ugostiteljski objekat
Blogovanje ovog tipa ce biti veoma korisna aktivnost.
Pitanje,kao sto su npr.
Sta jedan bar ili barmen treba da ima od opreme
Kako opremiti sank,kako opremiti kuhinjicu,a da to bude po HACCP propisima..
Pitanja su mnogobrojna i za ugostitelje koji su vec u tom poslu,jer se
Propisi u vezi ugostiteljske opreme usavrsavaju,a
Zahtevi su sve precizniji u pogledu materijala od kojih se oprema pravi,kao i
Sta je neophodna zastitno-higijenska zastite za osoblje....
šoljice sa tacnom za ugostiteljsvo |
Svakodnevno dajemo,suprug Branimir Mrdja i moja malenkost savete i vidim da su nasi saveti itekako dobrodosli i korisni,kao da se sa zahvalnoscu se prihvataju
Ideja je da se takvim savetima da znacajniji i širi doprinos
staklene vinske čaše |
Hvala,srdačno,
Branimir Mrdja
Aeon d.o.o. Beograd
Vladimira Gaćinovića 14
11000 Belgrade, Serbia
11000 Belgrade, Serbia
Phone/Fax: +381 11 2661618;
Phone: +381 63 246680
E-mail:aeon.mrdja@gmail.com
WEB: www.aeon.co.rs
www.aeon.co.rs
http://aeoninventarzaugostiteljstvo.blogspot.com/ http://aeondoobeograd.blogspot.com/ http://ugooprema.wordpress.com/ https://www.linkedin.com/pulse/ugostiteljska-oprema-ljiljana-mrdja http://svezaketringirestorane.wordpress.com/
Нема коментара:
Постави коментар