SAVETNIK-kako otpremiti ugostiteljski objekat

čaše za vino.šampanac aperitiv

Dragi moji,

dobrodosli na blog/ SAVETNIK-kako otpremiti ugostiteljski objekat

Blogovanje ovog tipa ce biti veoma korisna aktivnost.


Pitanje,kao sto su npr.

Sta jedan bar ili barmen treba da ima od opreme

Kako opremiti sank,kako opremiti kuhinjicu,a da to bude po HACCP propisima..

Pitanja su mnogobrojna i za ugostitelje koji su vec u tom poslu,jer se

Propisi u vezi ugostiteljske opreme usavrsavaju,a

Zahtevi su sve precizniji u pogledu materijala od kojih se oprema pravi,kao i

Sta je neophodna zastitno-higijenska zastite za osoblje.... 





šoljice  sa tacnom za ugostiteljsvo


Svakodnevno dajemo,suprug Branimir Mrdja i moja malenkost savete i vidim da su nasi saveti itekako dobrodosli i korisni,kao da se sa zahvalnoscu se prihvataju

Ideja je da se takvim savetima da znacajniji i širi doprinos


staklene vinske čaše




Hvala,srdačno,
Branimir Mrdja

Aeon d.o.o. Beograd
Vladimira Gaćinovića 14
11000 Belgrade, Serbia

Phone
/Fax: +381 11 2661618;
 Phone:  +381 63 246680



www.aeon.co.rs
http://aeoninventarzaugostiteljstvo.blogspot.com/ http://aeondoobeograd.blogspot.com/ http://ugooprema.wordpress.com/ https://www.linkedin.com/pulse/ugostiteljska-oprema-ljiljana-mrdja http://svezaketringirestorane.wordpress.com/ 

Коментари

Популарни постови са овог блога